Nu sunt eu acela

Un baietel, probabil plictisit din cauza lipsei activitatilor real-sociale din ultimul timp, sau poate horny si, asadar, in cautare de diferite…, a lipit o poza de-a mea la un cont de facebook ce poarta, cum altfel, numele meu…

Nimic extravagant, mi-ati spune. Se tot intampla, au mai patit-o si altii si se va mai produce si pe viitor. Cand m-au atentionat, acum cateva saptamani, amici de-ai mei ca cineva se pretinde pe fb a fi eu si ca dialogheza, daca nu exclusiv, in orice caz majoritar/prioritar, cu superbe reprezentante ale societatii noastre si ca le propune diverse activitati mai mult sau mai putin solicitante financiar si geografic, am zambit si nu am dat atentie. A devenit insa foarte time consuming sa raspund la zeci de intrebari zilnice de genul: este contul tau?, ai invitat-o pe d-ra Y in nu stiu ce loc exotic?, etc. Mai mult, vazand si cateva print screen-uri cu dialog-ul “meu”, recunosc ca m-am simtit usor stanjenit ca diversi (diverse) sa considere ca atat de agramat as putea eu scrie, ca sa nu mai vorbim de “profunzimea” celor abordate. Sunt convins ca imbecilul semi-analfabet ce-mi foloseste identitatea, are multe circumstante atenuante: poate ca e inca necopt si considera o joaca nevinovata ceea ce face, poate ca mediul in care s-a tarat pana acum doar atat a reusit sa ciopleasca din el, “spiritul de gloata” (cum bine surprindea Goga) nefiindu-i unul favorabil, sau, cine stie, poate ca e rau intentionat.

Multi prieteni ai mei ce sunt posesori de cont fb, au raportat faptul ca nu este vorba de un cont real, dar, pana in prezent, nu a fost dezactivat. Nu stiu cum pot rezolva situatia, dar, macar imi fac datoria de a publica pe blogul meu informatiile acestea, in speranta ca voi putea atenua “impactul” negativ ce-l resimt din asocierea numelui/imaginii mele cu activitatea unui semidoct ce pierde timpul prin online, facandu-i si pe multi altii sa faca acelasi lucru, acestia din urma crezand ca vorbesc cu mine.

Nu am cont facebook si ii rog pe toti cei ce au accesat falsul relatat aici, sa trimita un report catre reteaua de socializare, in speranta ca vor inchide acest fake.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen + 8 =